Konfirmandundervisning - Svar om Det gode liv - ny opgave

Konfirmandundervisning - Palmesøndag

Konfirmandundervisning - trosbekendelsen

Konfirmation 2020

OBS – NYE KONFIRMATIONSDATOER FOR AARS SOGN:

Som de fleste sikkert har hørt, er det fra biskoppernes og Kirkeministeriets side besluttet, at alle konfirmationer skal udskydes til og med pinse. Vi er derfor nødsaget til finde nye konfirmationsdatoer og de bliver som følger:

Aars skole: Lørdag d. 13. juni klokken 9 (7.A) og 10.30 (7.B).

Østermarkskolen: Søndag d. 14. juni klokken 9 (7.A) 10.30 (7.C) og 12 (7.B)

Vi er helt med på, at dette er en stor skuffelse for forårets mange konfirmander, og vi kan jo desværre heller ikke garantere, at der ikke kommer nye meldinger oppefra, der kan ændre på situationen endnu engang. Vi må blot alle krydse fingre og hjælpe hinanden til, at vi hurtigst muligt får knækket virus-kurven, så vi kan komme tilbage til mere normale tilstande igen.

Konfirmation 2020

Østermarkskolen lørdag den 2. maj 2020  Aflyst pga Corona

Aars Skole Bededag, fredag den 8. maj 2020 Aflyst pga Corona

Konfirmandtilmelding til foråret 2020
Klik her for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.
Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret / præsterne

Tilkendegiv venligst i feltet "yderligere kommentarer" om du/I giver tilladdelse til  at jeres barns navn og billede må offentliggøres.

Konfirmation 2021

Østermarkskolen lørdag den 24. april 2021