Julen 2021

Syng julen ind, torsdag d. 9/12 kl. 19.30 i Aars Kirke Se mere

"Nøj- det' for børn" Ja, det er det, for her får du lige link til Snappers julefilm. Der er en film til hver søndag i advent, så går ventetiden måske lidt hurtigere - ret smart! 1.søndag i advent2.søndag i advent3.søndag i advent og 4.søndag i advent

Hele byens Lucia torsdag d. 16/12

Her kan du hente programmet

Her er en video, hvor Marianne fortæller om Hele Byens Lucia.

Juleaften i AKS

Fredag d. 24. december kl. 16.00-21.30

Har du lyst til at fejre jul sammen med andre, er der mulighed for det i AKS- Aars Kirke/kultur og Sognehus.

Vi begynder kl. 16.00 med gudstjeneste i Aars Kirke, og derefter er der julemiddag i AKS, hvor der serveres and med tilbehør, ris a la mande og kaffe/the med småkager. Efter maden går vi om juletræet, mens vi synger.

Hver gæst medbringer en gave til en værdi af 50 kr.

Deltagelse koster 150 kr., som betales ved tilmelding. Er du interesseret, kan du henvende dig for flere oplysninger og evt. tilmelding til kirkekontoret, tlf. 98 62 42 47, senest d. 13. december 2021.

Digital julekalender

Viborg Stift har igen i år lavet en digital julekalender. Hvert afsnit sendes til din mailadresse. Første afsnit sendes første søndag i advent. Du kan læse mere her og tilmelde dig.

Julehjælp 2021

Her kan du hente ansøgningsskemaet om julehjælp. Fristen er d. 1/12.