Her er der links til hyggelige juleaktiviteter:

Familiens gør-det-selv julekrybbe

Quiz om jul

Himmelstigen

Her er der links til digitale julekalendere:

Viborg Stift

Viborg Stift tilbyder alle muligheden for at åbne en låge i en digital julekalender hver dag, fra 1. søndag i advent og i 27 dage frem mod jul. Troels Laursen, der er sogne- og sygehuspræst og kunstanmelder vil tage os med rundt på en visuel rejse til 27 kirker i Midt- og Vestjylland, der vil danne rammen for Viborg Stifts julekalender. Her finder han store og små kunstværker, der kan fortælle historier om det vi venter på frem mod jul. Allesammen værker der ikke er mere end 50 år gamle. Serien hedder Ventetid og de små korte film på 3-4 minutter vil kunne ses på Viborg Stifts hjemmeside og på Facebook. De vil også kunne ses som fire længere programmer på TV MIDTVEST, hvor de bliver sendt på de fire advents søndage.

Bibelselskabet

Bibelselskabets julekalender er en digital julekalender-konkurrence. Når du tilmelder dig, får du dagligt tilsendt et bibelspørgsmål per e-mail. Klik på det rigtige svar blandt de tre svarmuligheder i mailen for at deltage. Hver dag bliver der trukket lod om dagens præmie blandt de rigtige svar. Hvis du er den heldige vinder, kan du forvente at blive kontaktet hurtigst muligt.

Julehjælp

Det er igen muligt at søge julehjælp igennem Aars Kirkes menighedspleje, hvis man har hjemmeboende børn under 18 år, bor i Aars sogn og er på offentlig forsørgelse. Ansøgningsskemaet kan hentes her eller på kontoret i kirkecenteret og afleveres i udfyldt stand senest d. 1. december på kontoret i Kirkecenteret. Har man ikke hørt noget senest den 16. december, er man desværre ikke kommet i betragtning.