I fastetiden støtter vi Folkekirkens Nødhjælps digitale landsindsamling.

Se mere under "Nyheder" i venstre side nederst.

Formanden har ordet, februar 2021, læs her

Ændring på hjemmesiden:

Kirkens forskellige aktiviteter ligger nu i knappen

"AKTIVITETER" øverst.

Fastelavnsboller uddelt til internationale familier i byen.

Hvis ikke corona var over os med alle restriktioner, det medfører, ville Aars Kirke en gang om måneden invitere til International Fællesspisning. Da det ikke er muligt i tiden har frivillige fra kirken i stedet bagt fastelavnsboller og sammen med præsterne været rundt i byen med en lille hilsen til dem, der plejer at komme til det månedlige arrangement.

”Det vigtige er, at familierne mærker, at vi ikke har glemt dem, og at vi glæder os til, at vi igen kan samles,” udtaler Kirsten Boel fra menighedsrådet. Hun har selv været meget aktiv med bagningen og siger med et stort smil: ”Jeg elsker jo at bage, og det er dejligt, når jeg kan bage til nogen.”

Fastelavnsbollerne, der blev overrakt på behørig afstand, blev modtaget med glæde hos de forskellige familier, der også ser frem til at kunne mødes i kirkecenteret igen.

På billedet (øverst i midten) ses fra venstre menighedsrådsmedlemmerne Anne Marie Skovbøll og Kirsten Boel og yderst til højre sognepræst Lone Primdahl Dolmer. Sognepræst Sara Schouby har taget billedet.

Ungdoms gudstjeneste for
konfirmander

se her

AARS KIRKE

FASTELAVNSSTREAMING 2021

FOR DE MINDSTE.,
se film

Liv og lys i Aars Kirke

Aars Kirke følger myndighedernes anbefalinger og afholder i den kommende periode

korte gudstjenester uden fællessang.

Til gudstjenester og kirkelige handlinger må der pt. være 42 personer i kirken.

Kirken er åben kl. 8.00 – 16.00, og man er altid velkommen til at gå ind og sidde en stund i kirken og måske tænde et lys i lysgloben og nyde lanterne pyntet i vintertema.

Præsterne vil i denne tid, hvor meget er nedlukket være til stede i kirken på forskellige tidspunker og i løbet af ugen holde små andagter.

Liv og lys i kirken

Mandage kl. 9.00: