Søndagenes gudstjenester streames.

(dog ikke d. 9/5)

Sorggruppe i Aars Kirkecenter

Maj - juni 2021

Har du mistet en af dine kære  - er du velkommen i sorggruppe

tirsdage i perioden 4/5 – 22/6 kl. 16,00 – 17,30.

Hør nærmere tlf. 29133717/ mail  jjkj@km.dk

”Det var forår og Danmark frit”

Aftenandagt i Aars kirke –

tirsdag d. 4. maj klokken 19.30

i anledning af Danmarks Befrielse.

Andagten er ved Sara Schouby.

Vi slutter ude ved mindestenen foran kirken.

Kirken åbner mere op!

Fra onsdag den 21. april kan der holdes gudstjenester af almindelig længde og med fællessang, ligesom der igen kan være flere deltagere både indendørs og udenfor, eksempelvis til gudstjenester, bryllupper og begravelser. Arealkravet bliver lempet fra 7,5 til 2 kvm per person, når man sidder ned og til 4 kvm, hvis man står op. Det betyder, at der i Aars kirke er plads til 80 deltagere, der må synge fællessang. (Hvis der ikke synges, er der plads til 160 i Aars kirke) (afstandskravet 2 meter når der synges og 1 meter, hvis der ikke synges).

Det er nu muligt for børn og unge under 18 år at mødes op til 25 personer indendørs til foreningsaktiviteter – fx som konfirmandundervisning. Børne- og ungdomskor må vente lidt endnu med at komme i gang, for aktiviteter, hvor sang er bærende, er fortsat ikke tilladt for så mange.

For de voksne gælder stadig det almindelige forsamlingsforbud på 10 personer, hvilket betyder, at fx Litteraturkredsen endnu ikke kan mødes. Til gengæld gælder det udendørs forsamlingsforbud på max 50 personer også for aktiviteter som højskoleaftener, sorggrupper og lignende.

Kom til fællessang i Blåbærdalen

onsdag d. 5/5 kl. 15.30

v/ præst Lone Primdahl Dolmer.

Alle er velkomne.

Folkekirkens Feriehjælp, Aars Kirke og Samvirkende Menighedsplejer tilbyder familier uden midler mulighed for at få en dejlig uge på sommerlejr i Vigsø Feriecenter. Krav for deltagelse er, at man har hjemmeboende børn under 18, og at ens indtægt ikke overstiger, hvad der svarer til integrationsydelse/kontanthjælp. Er man interesseret i at komme med, kan man henvende sig til Sara Schouby på tlf. 20414210 eller sasp@km.dk

Se tidligere opslag her

DET SKER!