GRAVSTEDSTYPER OG YDELSER

Gravstedstyperne på Aars Kirkegård kan inddeles i tre hovedgrupper: plænegravsteder, de traditionelle grusbelagte gravsteder og de ukendtes gravsted.  Inden for alle grupper er det muligt at erhverve både kiste- og urnegravsteder.

Fredningstiden for kister på Aars Kirkegård er 25 år og for urner 15 år.

Kirkegården varetager vedligeholdelsen af mere end 650 traditionelle gravsteder og 550 plænegravsteder, hvilket svarer til 2/3 af alle gravstederne. Der plantes omkring 2500 sæsonbestemte blomster (forår/sommer), og der grandækkes mere end 500 gravsteder. Kirkegården har et stort udvalg af planter og belægningssten til anlæggelser af gravsteder, og vi nyanlægger ca. 10-20 gravsteder i løbet af året.

For at få en grundigere gennemgang af gravstedstyperne og de tilhørende ydelser, klik her

For en gennemgang af anlæggelse af gravsteder samt de planter og belægningssten, som føres på kirkegården, klik her

Se flere billeder fra Aars Kirkegård her