FRA FØDSEL TIL DØD

Gennem et helt liv oplever vi både glædelige og sørgelige begivenheder, der sætter os i forbindelse med kirken. Nogle, fordi vi gør brug af de kirkelige handlinger dåb, konfirmation, bryllup og begravelse. Andre begivenheder som navngivning og fødselsanmeldelse har ikke noget med kirken at gøre. I disse tilfælde arbejder kordegnen som statens registrator, og derfor skal de behandles af kirkekontoret.

Man kan bestille tid til dåb, bryllup og begravelse/bisættelse på kirkekontoret i Aars Kirkecenter, Kirkeplads 6, tlf. 98 62 42 47, mandag - fredag 9.00 - 12.00 og tillige torsdag 14.00 - 17.00. Uden for kontortid kan præsterne kontaktes ved dødsfald.

Desuden kan præsterne altid kontaktes, såfremt man har brug for et hjemmebesøg, et besøg på sygehuset eller hvis man ønsker at komme til alters hjemme.

Kontakt kirkekontoret eller en af præsterne her